HARJOITUKSET

HARJOITUKSET

Etusivu » Harjoitukset

Tervetuloa harjoittelemaan!

Seurassamme pääset harjoittelemaan hyvässä porukassa. Järjestämme peruskursseja lajeihin tutustuville sekä jatkoharjoituksia edistyneemmille harrastajille. Harjoitusohjelmasta löytyy kursseja Yang- ja Chen-tyylin taijista ja aseellisista sarjoista sekä terveyspainotteisesta Qigongista. Lajit sopivat 15-vuotiaasta ylöspäin kaikenikäisille ja kuntoisille, aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita. Pääset mukaan saapumalla harjoituksiin, ensimmäinen tunti on maksuton kokeilukerta.

Treeniaikataulu

Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalolla. Syksyn harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja kevätkausi tammikuussa. Kesällä harjoittelemme ulkona puistossa.

KATSO TREENIAIKATAULU

Peruskurssit

Peruskurssit aloittelijoille alkavat syyskuun ja tammikuun alussa. Lisäksi Qigong-harjoituksia alkaa syys- ja kevätkauden puolessa välissä. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita.

TUTUSTU KURSSEIHIN

Treenipaikka

Kaikki harjoitukset ovat Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalon voimistelu- ja tanssisalissa tai jumppasalissa. Saleissa on joustoparkettilattia, peilit, venyttelytangot, äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa permantomatot.

KATSO YHTEYSTIEDOT

 

Mitä vaatii?

Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita ja harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Laji on lempeä ja monipuolinen, sitä voi harjoittaa omien tavoitteiden, kunnon ja liikkuvuuden mukaan. Treeniasuksi käy joustavat vaatteet sekä mielellään sisäkäyttöön tarkoitetut kengät tai tossut. Erilaisia lajeja löytyy monipuolisesti jokaiselle. Rauhallisemmat taiji ja qigong soveltuvat 15-vuotiaista aina eläkeikään saakka. Nopeampia wushu-lajeja suosittelemme 12-vuotiaista ylöspäin. Aivan junioreille ei harjoituksia seurassamme ole, koska laji vaatii jonkin verran keskittymistä ja pitkäjänteisyyttä.

 

 

Harjoittelu on kungfua

Harjoittelu vaatii kärsivällisyyttä, aikaa ja kovaa työtä. Pikkuhiljaa kuitenkin huomaat, että tehty työ palkitsee ja pääset eteenpäin. Jokainen oppii, kun jaksaa tehdä töitä sen eteen. Oikotietä ei ole, oppiminen vaatii vain aikaa ja harjoittelua, harjoittelua, harjoittelua. Tämä juuri on kungfun idea: omistautumista tiettyä pyrkimystä kohti. Ja mitä pidemmälle pääset, huomaat kuinka mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava laji lopulta on – ja kuinka paljon on vielä opittavaa! Sanotaankin, että tässä lajissa ei tulla valmiiksi koskaan.

 

 

Muu toiminta

Perusharjoittelun lisäksi järjestämme leirejä ja opintomatkoja sekä osallistumme muiden seurojen järjestämille leireille. Opettajanamme vierailee säännöllisesti mm. Suomen Wushu-liiton päävalmentaja Shifu Zhang Fang. Lisäksi teemme näytöksiä ja osallistumme lajin kilpailuihin. Voimme järjestää opetusta myös työporukoille ja osallistua tyhy-toimintaan.

 

 

 

Treeniaikataulu

KATSO TREENIAIKATAULU

Ota yhteyttä

KATSO YHTEYSTIEDOT